WordPress website onderhoud en beheer uitbesteden?

Jouw WordPress website onderhoud en beheer uitbesteden? Wij bieden dé oplossing voor jouw website.

99,9% uptime

24 uur per dag, 7 dagen online

Bruin Digital zorgt ervoor dat je een razendsnelle website hebt, die altijd live is. Wij maken gebruik van Google Cloud Platform om je gebruikers een zo goed mogelijk gebruikerservaring te bieden. Onze website onderhoud is geoptimaliseerd voor WordPress websites.

Een snelle website op elke device. Jouw website is er straks klaar voor.

Geen omkijken meer naar techniek. Wij regelen de techniek, jij focust op je bedrijf.

Problemen met je website? Wij staan altijd voor je klaar. Zonder verrassende facturen.

Voor een vast bedrag ben jij bezig met je bedrijf. En dan regelen wij je website.

Jij kunt je volledig focussen op je bedrijf, terwijl wij je website elke dag in de gaten houden. Is er een foutje of gaat er iets mis? Dan pakken wij dit voor je op. Geen omkijken meer naar updates, back-ups of andere zaken waar je liever niet mee bezig bent.

3/5

Essentieel

Alles om zorgeloos online te ondernemen
50,-
Maandelijks
  • Domeinnaam registratie
  • Managed WordPress Hosting
  • WordPress core updates
  • WordPress plugin updates
  • Verwijdering van malware en spam
  • CDN (Content Delivery Network)
  • Caching van de website
  • Gratis SSL-Certificaat
  • 99,9% uptime (altijd online)
  • Elke nacht een back-up van jouw website
  • Webmail (webmail.jouwdomein.nl)

    inclusief 10 e-mailadressen
  • Profiteer van betaalde plugins

    t.w.v. minimaal €200,- per jaar
  • E-mail support

    foutje gemaakt? Wij staan voor je klaar
4/5

Groei

+ inclusief e-mail marketing automation tool
65,-
Maandelijks
  • Alles van essentieel
  • Inclusief E-mail Marketing Automation tool (tot 500 contacten)
Beste keuze
5/5

Op maat

Maak van jouw website een digitale marketing machine en trek meer leads en klanten aan
?,-
  • Alles van groei
  • Inclusief op maat digitale oplossingen

Let op! Het verhuizen van uw domeinnaam, website, webmail en hosting is natuurlijk kosteloos.

We willen je niet lastig vallen met vakjargon, maar je krijgt onder andere 20GB schijfruimte (dit is meer dan genoeg) en 200GB bandbreedte. Dit alles zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om je bezoekers te verwelkomen op je website. Heb je te weinig? Geef ons een seintje en we bewegen met je mee.

Veelgestelde vragen

Vragen over de diensten in de pakketten? Misschien kunnen wij hieronder al je vragen beantwoorden.

Het idee achter Managed WordPress Hosting is om een volledig probleemloze ervaring te bieden, zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf en doen waar je goed in bent. Waar de meeste websites gebruik maken van shared webhosting, maken wij gebruik van Managed WordPress Hosting. Dit zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van andere websites en je altijd de beste ondersteuning krijgt wanneer er iets niet goed gaat (waardoor je dus meer dan 99,9% van de tijd online bent met je website).

SSL zorgt ervoor dat de verbinding tussen twee computers beveiligd is. Door een SSL-certificaat kun je met een versleutelde verbinding je data veilig over het internet sturen (dit is ook een vereiste voor je SEO). Een website met een SSL-certificaat kan je herkennen aan het slotje in de URL balk.

Caching is het proces waarbij kopieën van bestanden in een cache of tijdelijke opslaglocatie worden opgeslagen, zodat ze sneller toegankelijk zijn. Hierdoor worden bestanden van je website sneller geladen (wat goed is voor een betere gebruikerservaring). Wanneer iemand terugkomt op je website zal de content ook sneller worden ingeladen.

Stel: je wilt een wijziging aanbrengen op je website en in ene ligt je website plat. Dit wil je niet en je wilt dan ook zo snel mogelijk dat dit verholpen wordt. Via e-mail support helpen wij altijd om bijvoorbeeld je website te herstellen, zonder dat daar een factuur voor wordt verstuurd. 

Een CDN (Content Delivery Network) is een verzameling servers over de hele wereld die een kopie van de bestanden van jouw site bevatten. Wanneer een gebruiker je website bezoekt, krijgt hij de bestanden te zien die het dichtst bij hem staan. Dit zorgt ervoor dat je website vele malen sneller wordt ingeladen (overal ter wereld).

Het laatste wat je wilt is dat er gegevens van klanten of belangrijke data lekken bij hackers. Host jij je website bij Bruin Digital? Dan zorgen wij dat malware en spam verwijderd wordt. 

Wil je een nieuwe pagina online hebben staan, die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, er goed uitziet en geen fouten bevat? Ga dan niet zelf uren aan de slag, maar laat ons weten wat er  gerealiseerd moet worden.

Wil je serieus aan de slag met je website er een echte marketing machine van maken? Dan moet je meer aan je digitale marketing doen. Wil je bijvoorbeeld meer bezoekers, lokaal meer klanten aantrekken of meer conversies realiseren? Dan kunnen wij daarbij helpen. Door een op maat pakket te laten samenstellen, gaan we sprint maken met jou digitale marketing. Met als doel: zo veel mogelijk resultaat in zo min mogelijk tijd. 

Enthousiast?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen vrijblijvend contact opnemen.

4 herhalende fases van website onderhoud (het minimale wat we bieden)

Om ervoor te zorgen dat uw website onderhoud in goede handen is, hebben wij dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten.

Dagelijks

Misschien wel een van de belangrijkste taken wordt dagelijks uitgevoerd.

Wekelijks

Elke week voeren we relatief kleine handelingen uit. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw website er altijd goed staat.

Maandelijks

Maandelijks worden er grotere werkzaamheden uitgevoerd. Er wordt alles aan gedaan om de website zo goed mogelijk te laten werken.

Jaarlijks

Na een jaar wordt er een uitgebreide ‘WordPress website onderhoud en beheer’ check gedaan. Hier worden verschillende keuzes gemaakt om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft presteren.

Enthousiast?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen vrijblijvend contact opnemen.