SEO Webdesign: zoekmachine vriendelijke website

Zorg ervoor dat je website beter vindbaar is in Google door zoekmachine vriendelijke webdesign. Besteed vandaag nog je seo webdesign uit.

Waarom SEO webdesign?

Tijdens het maken van een website wordt er over het algemeen rekening gehouden met dat alles lekker ‘smoelt’. Het liefst met zo veel mogelijk toeters en bellen, maar is dit wel zo vriendelijk voor de zoekmachine? Met SEO webdesign wordt er rekening gehouden met het design, maar ook met hoe de website er voor de zoekmachine (Google, Bing etc) uitziet.

Staan de juiste zoekwoorden op de juiste plaats, wordt er intern gelinkt, is er rekening gehouden met On Page SEO en ben je vindbaar voor je lokale potentiële klanten? Al deze onderdelen zijn belangrijk, zodat je niet alleen een website hebt die er mooi uitziet en bij je merk past, maar ook dat je daadwerkelijk klanten vanuit het internet kunt gaan aantrekken.

Meer leads en klanten

Wil je meer leads en klanten halen uit je seo webdesign? Dan zorg je ervoor dat elke relevante pagina scoort op een bepaald zoekwoord. Probeer bijvoorbeeld op het type product of dienst dat je aanbiedt, de plaats mee te nemen (bijvoorbeeld: sportschool Amsterdam). Op deze manier trek je meer relevante bezoekers naar je website.

SEO Webdesign voor meer conversies
SEO pagina gefocused op een lokaal zoekwoord

Waarom SEO webdesign inzetten in plaats van ‘normale’ webdesign?

Door SEO toe te passen op je webdesign ben je beter vindbaar voor potentiële klanten. Daarnaast is het ook ‘makkelijk’ op snelle winsten te pakken. Denk hierbij aan het optimaliseren van je pagina’s met rijke content (foto’s, video’s, audio, infographics etc.), maar ook het goed neerzetten van je URL-structuren en interne linkbuilding.

Door vanaf het eerste moment je SEO goed in te richten, zorg je ervoor dat je later geen onnodige wijzigingen hoeft te maken.

Verzorgen jullie ook SEO webdesign?

Ja! Wij verzorgen standaard zoekmachine optimalisatie op de pagina’s die wij maken voor websites. Op deze manier maak je een kickstart met je seo, want er is echter meer nodig om je website goed te laten scoren in de zoekmachine. Denk hierbij onder andere aan

En nog veel meer aspecten.

Een goed begin is het halve werk

Ben je enthousiast over seo webdesign een wil je jouw webdesign en development uitbesteden? Bruin Digital maakt websites op maat voor een eerlijke prijs. Daarnaast kan je voor een vast bedrag per maand jouw website volledig uitbesteden. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of neem contact met ons op.