Google Ads uitbesteden?

Wil jij meer bezoekers naar je website trekken en hen uiteindelijk laten converteren naar nieuwe klanten? Laat je Google Ads uitbesteden aan Bruin Digital. Wij zorgen voor meer omzet en meer klanten.

Meer website bezoekers, omzet en klanten

Google Ads voor meer omzet

Wij gebruiken Google Ads als middel om meer omzet in jouw bedrijf te realiseren. Dit doen wij door het opzetten van gerichte campagnes voor lokalen bedrijven. Ben jij een bedrijf dat zich focust op het krijgen voor meer omzet door nieuwe klanten te realiseren? Dan ben je hier op het juiste adres.

Snel resultaat

Met Google Ads kan je binnen een paar uur bovenaan in Google staan op relevante zoekwoorden.

Meetbaar

Wij maken alles meetbaar, zodat jij precies weet wat er met de investering gebeurd.

Perfecte landingspagina's

Google Ads werken alleen goed met een geoptimaliseerde landingspagina. Hier helpen wij graag bij.

Waarom Google Ads uitbesteden?

Waarschijnlijk heb je ooit een keer gehoord van Google Ads of ben je zelf aan de slag gegaan met het maken van advertenties, maar zonder het gewenste resultaat. Er zijn veel mogelijkheden op het advertentieplatform, waardoor je door het bomen het bos het bos niet meer ziet.

Door je advertenties uit te besteden, hoef je zelf niet meer om te kijken naar het opzetten en bijhouden van je campagnes. Jij kunt je volledig focussen op je eigen bedrijf, terwijl onze Google Ads expert zich focust op het bijhouden van jouw campagnes.

Bruin Digital ontzorgt jouw bedrijf van het maken en bijhouden van Google Ads campagnes.

Google Ads voor lokale bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van advertenties voor lokale bedrijven. Denk hierbij aan sportscholen, personal trainers, kapsalons, leisure en events en nog meer bedrijven die lokaal georiënteerd zijn.

Waarom is dit voor mij interessant?

Wanneer je op landelijk niveau gaat adverteren kunnen de prijzen van je advertenties snel oplopen, omdat er veel concurrentie is. Als lokaal bedrijf is het interessant om te adverteren, omdat je waarschijnlijk alleen concurreert met je buurman/buurvrouw. Het gevolg hiervan is dat de kosten over het algemeen goedkoper zijn.

SEA vandaag nog uitbesteden

Wil jij vandaag meer informatie ontvangen hoe wij jou SEA (search engine advertising) kunnen uitbesteden? Bekijk ons pakket.

SEA uitbesteden

200,-
Maandelijks (exl. €275 opstartkosten)
  • Snel bovenaan in Google
  • Meer omzet en klanten
  • Wekelijks monitoren voor maximaal resultaat

Enthousiast?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen vrijblijvend contact opnemen.